top of page

TJÄNSTER

untitled-1915.jpg
FÖRELÄSNINGAR

Lina Martinsson är en eftertraktad och uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar tar upp ämnen inom medicinsk forskning, personlig utveckling, arbetsmiljö, psykisk ohälsa och fysisk träning. Hon har uppmärksammats i TV4, P1 och Svenska Dagbladet med sitt projekt Braining. Braining är en träningsbehandling inom psykiatrin där patienter och vårdpersonal tränar tillsammans mot depression, ångest och stress. 

ALVSJO_AIK_logga_PMS_288C.jpg
WEBBUTVECKLING

Fridofrida AB gör webbsidor åt mindre företag, artister, skolor. Vi har bl.a. annat gjort webbsidor åt Braining, Älvsjögympan, Capital Insurance, Discgolf Stockholm och Patrik Martinsson.

Vi har flera pågående arbeten med webbsidor som pågår.

Will Power.jpeg
UNDERHÅLLNING

Inom underhållningsbranschen medverkar Fridofrida AB med skådespelare och musikalartister på flera av landets teatrar. Vi samarbetar bl.a. med Patrik Martinsson som är en av landets mest meriterande musikalartister. Patrik har medverkat i musikaler som Chess, Jesus Christ Superstar, Les Miserables, Miss Saigon, Mamma Mia!, Evita, Cats, Priscilla, Hair, Hairspray, Passion, Wedding Singer och Something Rotten på Wermland Opera och nu senast  i Robin Hood och Snövit. I höst kommer man kunna se Patrik i musikalkonserten Från Broadway till Duvemåla.

Vinpatrik.HEIC
SOMMELIER/VINOCHTON

Patrik har länge haft ett stort intresse i vin och måltidsdrycker. Under pandemin tog han tillfället i akt och pluggade till sommelier. Patrik gick en ettårig heltidsutbildning på Restaurangakademien i Stockholm. Sedan examen har Patrik jobbat som sommelier på The Winery Hotel i Solna, Spritmuséum på Djurgården och utvecklat sitt egna unika koncept Vinochton - vinprovning i kombination med musik och sång. 

bottom of page